Client Director

Utmärker du dig genom ditt driv, din sociala och kreativa förmåga? Är du bra på att balansera mellan aktivt initiativtagande och långsiktig planering? Brinner du för att skapa goda kundrelationer och att arbeta med kvalitativ försäljning enligt väldefinierade mål? 

Exponential AB är ett av Sveriges ledande utbildningsbolag inom exponentiell teknikutveckling specialiserat på strategisk rådgivning, analys och utbildning relaterad till digital transformation. Vi driver våra utbildningsprogram genom vår plattform Stellar Capacity: www.stellarcapacity.com 

Arbetsuppgifter

I rollen som Client Director är du dels ansvarig för att skapa kontakt med nya kunder och samarbetspartners, dels för att upprätthålla relationer med nuvarande. Du kommer att arbeta utifrån både ett strategiskt och ett operativt säljfokus. Från ett strategiskt perspektiv innebär det att gemensamt med VD etablera långsiktiga säljvisioner och tydliga försäljningsmål, och från ett operativt perspektiv att aktivt driva nykundsbearbetning och försäljning.

Om dig

Du är van att, genom aktiv kundbearbetning, utveckla relationer med kunder och driva affärer i hamn. Du har tidigare arbetat som projektledare eller motsvarande. Du är van att delta i strategiska diskussioner och besitter god förmåga att samarbeta och leda i grupp. Du är innovativ och kan ta ett aktivt grepp om att hjälpa till och utveckla de tjänster vi tillhandahåller. Det är meriterande, men inget krav, om du har kunskap om teknikutveckling och det digitala området. Du är öppen för förändring och trivs med att jobba i ett högt tempo i en snabbföränderlig och agil miljö. Som person är du en inspirerande kollega som förstår värdet och möjligheterna med att hjälpa varandra, dela med sig av kompetens samt att ge och ta feedback. Du ser vikten av att vara en lagspelare och att nå gemensamt uppsatta mål parallellt med dina personliga.

För att lyckas i rollen bör du ha en stark vilja att utvecklas och skapa resultat, samt vara strukturerad och kunna arbeta både individuellt och tillsammans i ett team. 

Kvalifikationer

  • Akademisk utbildning inom ekonomi, business, administration, försäljning, marknadsföring eller motsvarande

  • 5-10 års erfarenhet från sälj och projektledning

  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

  • Hög kapacitet att driva och leda parallella projekt 

  • Drivs av att nå ut till och träffa nya samarbetspartners och kunder

Tjänsten är inledningsvis ett vikariat om 8 månader med stora möjligheter till förlängt kontrakt för rätt kandidat.

Ansökan

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till applications@stellarcapacity.com senast 11 mars 2019. Ange "Client Director 2019" som ämne. Om du har frågor om tjänsten eller önskar mer information, är du välkommen att kontakta oss på samma adress.


På Exponential driver vi våra utbildningsprogram genom vår plattform Stellar Capacity: www.stellarcapacity.com. Du kommer fylla en central roll i teamet genom att nå ut till potentiella kunder och vara drivande i att bidra till verksamhetens tillväxt.

Stellar Capacity söker en mål- och resultatdriven mötesbokare/säljsupport. Vi tror att du som söker den här tjänsten är i början av din karriär och vill ta nästa utvecklande steg. Du bör vara intresserad av samhällsutveckling och teknik men vi tror att din stora passion är kvalificerat säljarbete och möten med människor. Här får du en fantastisk chans att kombinera dessa. Hög social kompetens och naturlig fallenhet för att knyta kontakter och bygga relationer, är centralt för tjänsten. Vi söker en resultatdriven lagspelare som trivs med högt tempo och har en  stark vilja att lära och utvecklas. Vi ser fram emot att välkomna nästa person till vårt innovativa, högpresterande team i centrala Stockholm.

ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att identifiera potentiella nya kunder (online), leda den initiala kontakten samt boka in möten åt vår kundansvariga. Dator och telefon kommer att vara dina främsta arbetsverktyg.

Detta är en visstidsanställning på deltid om ca 15-20 timmar/vecka. Tjänsten passar dig som vill utvecklas och få viktig arbetslivserfarenhet medan du slutför dina studier. För rätt kandidat kan det finnas möjlighet till fortsatt anställning efter examen.

KVALIFIKATIONER

  • Studier på minst 50% vid högskola eller universitet inom relevant område.

  • Självgående, initiativ- och ansvarstagande

  • God förmåga att söka information online och vana att hantera exempelvis LinkedIn

  • Noggrann och resultatorienterad

  • Hög social kompetens och trivs med att ta och upprätthålla kontakt med nya människor

Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

ANSÖKAN

Maila ditt CV och personligt brev till applications@stellarcapacity.com senast den 11 mars. Urval sker löpande så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt. Ange ”Mötesbokare” som ämne. Om du har frågor om tjänsten eller önskar mer information är du välkommen att kontakta oss på samma adress.

Säljsupport/ Mötesbokare