Projektledare

Brinner du för att driva förändring, påverka inom näringsliv och offentlig verksamhet och skapa möjligheter för ledare att utvecklas? Är du bra på att balansera mellan aktivt initiativtagande och långsiktig planering?

Exponential AB är ett av Sveriges ledande utbildningsbolag inom exponentiell teknikutveckling och digital transformation. Vi bedriver våra utbildningar via vår utbildningsplattform Stellar Capacity. Nu söker vi en projektledare som vill vara med på resan mot att framtidssäkra och utveckla digitala kompetenser hos individer, i organisationer och världen.

Vårt framtidsorienterade, dynamiska team kommer från multidisciplinära bakgrunder och vår bredd och vårt djup, tillsammans med vårt internationella nätverk ger oss en fantastisk bas för att bygga våra utbildningar. Vi värdesätter lagarbete och formar tillsammans en inspirerande arbetsplats där vi är generösa med att hjälpa varandra, delar med oss av kompetens samt ger och tar feedback. Du som söker den här tjänsten får gärna dela vår vision om en framtid där teknik bidrar till positiv samhällsutveckling!

Arbetsuppgifter

Som projektledare är du ansvarig för att dels skapa kontakt med nya kunder och samarbetspartners, dels att upprätthålla relationer med nuvarande och att driva projekt från start till avslut.

Du kommer att arbeta med nykundsetablering, säljaktiviteter, långsiktig planering av kommande utbildningar, liksom genomförandet av dessa. Du kommer också att ansvara för att ta fram och presentera förslag på lösningar till våra kunder samt vara med att driva dessa i hamn genom konkret implementation.

Rollen är mångfacetterad och entreprenöriell - du jobbar med hela resan från säljprocessen till utveckling av programmet och implementation. På så vis bygger du långsiktiga kundrelationer och får arbeta med stimulerande och omväxlande uppgifter.

Om dig

Vi tror att du som söker den här tjänsten är van vid att utveckla relationer med kunder och hjälpa till att driva affärer i hamn. Du har erfarenhet av att delta i strategiska diskussioner och besitter god förmåga att samarbeta och leda i grupp. Tidigare har du troligtvis arbetat som projektledare, entreprenör eller i annan ledande och affärsorienterad befattning.  Du är innovativ och kan ta ett aktivt grepp om att utveckla de tjänster vi tillhandahåller.

Det är meriterande om du har kunskap om teknikutveckling men viktigast är att du är intresserad av det digitala området. Stellar Capacity växer fort så du bör trivas med att jobba i högt tempo i en agil miljö och vara öppen för förändring. Du ser vikten av att vara en lagspelare och att nå gemensamt uppsatta mål parallellt med dina egna personliga.

För att lyckas i rollen bör du ha en stark vilja att utvecklas och skapa resultat, samt vara strukturerad och kunna arbeta både individuellt och tillsammans i ett team.

Kvalifikationer

 • Akademisk utbildning inom ekonomi, business, administration, försäljning, marknadsföring eller motsvarande

 • 5-10 års erfarenhet från affärsutveckling, account manager tjänst och/eller projektledning

 • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

 • Van vid att snabbt kunna ta till dig ny kunskap och omsätta den i praktiken

 • Hög kapacitet att driva och leda parallella projekt

 • Driv att nå ut till och träffa nya samarbetspartners och kunder

Tjänsten är inledningsvis ett vikariat om 8 månader med goda möjligheter till fast anställning för rätt kandidat.

Ansökan

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till applications@stellarcapacity.com senast 25 mars 2019. Ange "Projektledare" som ämne. Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten eller önskar mer information, är du välkommen att kontakta oss på applications@stellarcapacity.com


På Exponential driver vi våra utbildningsprogram genom vår plattform Stellar Capacity: www.stellarcapacity.com. Du kommer fylla en central roll i teamet genom att nå ut till potentiella kunder och vara drivande i att bidra till verksamhetens tillväxt.

Stellar Capacity söker en mål- och resultatdriven mötesbokare/säljsupport. Vi tror att du som söker den här tjänsten är i början av din karriär och vill ta nästa utvecklande steg. Du bör vara intresserad av samhällsutveckling och teknik men vi tror att din stora passion är kvalificerat säljarbete och möten med människor. Här får du en fantastisk chans att kombinera dessa. Hög social kompetens och naturlig fallenhet för att knyta kontakter och bygga relationer, är centralt för tjänsten. Vi söker en resultatdriven lagspelare som trivs med högt tempo och har en  stark vilja att lära och utvecklas. Vi ser fram emot att välkomna nästa person till vårt innovativa, högpresterande team i centrala Stockholm.

ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att identifiera potentiella nya kunder (online), leda den initiala kontakten samt boka in möten åt vår kundansvariga. Dator och telefon kommer att vara dina främsta arbetsverktyg.

Detta är en visstidsanställning på deltid om ca 15-20 timmar/vecka. Tjänsten passar dig som vill utvecklas och få viktig arbetslivserfarenhet medan du slutför dina studier. För rätt kandidat kan det finnas möjlighet till fortsatt anställning efter examen.

KVALIFIKATIONER

 • Studier på minst 50% vid högskola eller universitet inom relevant område.

 • Självgående, initiativ- och ansvarstagande

 • God förmåga att söka information online och vana att hantera exempelvis LinkedIn

 • Noggrann och resultatorienterad

 • Hög social kompetens och trivs med att ta och upprätthålla kontakt med nya människor

Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

ANSÖKAN

Maila ditt CV och personligt brev till applications@stellarcapacity.com senast den 25 mars. Urval sker löpande så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt. Ange ”Mötesbokare” som ämne. Om du har frågor om tjänsten eller önskar mer information är du välkommen att kontakta oss på samma adress.

Säljsupport/ Mötesbokare